Bridal

Гламурозно уредена венчавка

Декорацијата на големата свечена церемонија, венчавката е важен момент за атмосверата на целата свеченост. Денес ќе ви прикажеме еден од начините како може да го уредите просторот каде ќе ја одржите вашата свадба.

Одлична комбинација од златна и црвена, дополнета со пердуви, свежо цвеќе, декоративни камења…

Одлична идеја за вашата свадба, погледнете:

 

Напиши коментар