ШоуБиз

Го ограбија Хулио Иглесиас

Неоддамна Хулио претстојуваше во еден хотел во Валенсија, по повод неговиот концерт. Пристигна информација дека хотелската соба на Хулио била провалена, и од неа биле украдени само 1.600 долари, неколку предмети, меѓу кои имало три iPad-а и куфер полн со видео камери, компјутер и личните документи на пејачот.

Грабежот се случил во неделата вечерта. По инцидентот целиот персонал бил викнат на сослушување, биле прегледани снимките од безбедносните камери, по што од полицијата се уверени дека крадците ќе бидат фатени. Но, засега ништо од тоа.

 

 

Напиши коментар