ШоуБиз

Го стигна казната! Хари повторно во војска

Британскиот принц Хари се врати во Авганистан во составот на хеликоптерската единица, соопшти британското министрество за одбрана.

Во наредните четири месеци британскиот престолонаследник, кој има чин капетан ќе лета на борбениот хеликоптер .

Иако ова не е прв пат Хари да замине во Авганистан како дел од нивната одбрана, овој пат ова заминување било како дел од неговата казна за скандалите кои ги предизвика.

Кралицата Елизабета е немилосрдна кога се правилата во прашање.

Напиши коментар