ШоуБиз

Голата фотка на Madonna за 19.000 евра!

Оваа фотка на која Madonna лежи гола во кревет и пуши цигара е продадена за неверојатни 19.000 евра.

На провокативната фотографија, која е снимена во 1990 година, 31-годишната Madonna има платинесто руса коса. Тогаш таа се одлучила во потполност да ги открие своите гради, а белиот чаршаф ѝ ги прекрива интимните делови од долниот дел на телото.

Автор на фотографијата е модниот фотограф Steven Michelle, а на никој не му е јасно зошто Madonna никогаш не ја ставила оваа фотка во склоп на контроверзната книга „Секс“.

Напиши коментар