Убавина

Големи прстени кои привлекуваат погледи

Мега прстените се дизајнирани во разни форми и комбинации од различни материјали – полу-скапоцени камења, злато, сребро, кристали, бижутерија.

Накитот го збогатува изгледот и му дава посебна нота. Дизајнерите оваа година посебно ги издвоија големите прстени кои се носат дури и во низа. Освен што на раката привлекуваат погледни на секој чекор, овие парчиња накит совршено ја надополнуваат секоја комбинација на облека и целокупниот изглед се чини повпечатлив.

Иако е сега сезона на топли и темни тонови, прстените во јаки бои со вистинската комбинација на облека можат да изледаат многу модерно.

 

Напиши коментар