ШоуБиз

Голи мажи шетаат пред куќата на Миранда Кер

Еден гол маж беснеел по улицата на која живеат манекенката Миранда Кер заедно со својот сопруг Орландо Блум. Во моментот кога мажот лежел гол на среде улица полицијата пристигнала. Кога тој ја забележал веднаш се сокрил во грмушките близу патот.

Од полицијата не го кажале идентитеот на човекот, но се претпоставува дека тоа го сторил под дејство на дрога.

Освен Миранда Кер, на оваа улица живеат и Шарлиз Терон и Вил Фарел.

Напиши коментар