ШоуБиз

Гвен Стефани…И на 43 убава за Vogue

Гвен Стефани се појави на корицата на американското издание на Вог за месец јануари 2013.

43 годишната ѕвезда многу често изјавува во јавноста дека нејзиниот добар изглед се должи единствено на редовното вежбање и здравиот режим на исхрана. Гвен изгледа сосема природно и прекрсно за нејзини години и за жена што веќе родила.

 

Овие жени се наша инспирација, а се надеваме дека ќе биде наша заедничка мотивација да направиме нешто добро за себе и својот изглед.

Напиши коментар