ШоуБиз

Гвинет Палтроу гласа за брчки, строго протов ботокс :)

Беше прилично искрена кога и да стануваше збор за одржувањето на нејзината одлична фигура, а сега Гвинет Палтроу е среќна да сподели со своите фанови кое е нејзиното мислење за стареењето.

–          Ќе си ги носам своите брчки, воопшто не ми се допаѓа ботоксот, – искрено изјавила Гвинет за мартовскиот број на списанието „Харперс Базаар“.

Што ѝ се допаѓа? Покрај сопругот и децата, Гвинет обожава храна.

–          Јадам сè што сакам. Сакам и леб и сирење и вино, а тоа го прави мојот живот забавен и интересен.

Но, нејзниот живот не се содржи секогаш од задоволство. Авторката на книга за готвење често оди на детоксикација за да го рестартира и прочисти својот организам, па можеби тоа е тоа што секогаш ја одржува во форма.

Напиши коментар