ШоуБиз

Gwyneth Paltrow ги сака сите пози во сексот!

Холивудската актерка Gwyneth Paltrow (39) решила да си ја отвори душата пред британската водителка Amandi de Cadenet додека била гостин во нејзината емисија на телевизијата „Tv Lifetime“.

Одговарајќи на прашањето која поза ѝ е омилена во сексот, актерката одговорила дека за неа сите пози се подеднакво добри.

–          Особено ги обожавам оние пози во кои јас сум долу, – додала актерката.

Ова исто прашање пред некое време ѝ било поставено на Jane Fonda, која одговорила дека сексот ѝ бил добар се додека била здрава и не ѝ било повредено коленото, па морала да си стави вештачко.

Инаку, водителката им го поставува ова прашање на сите свои гости.

Напиши коментар