Мода

Gypsy стилот е ин оваа сезона!

Овогодишниот моден тренд,  дефинитивно e што повеќе тоа подобро!

Комбинирајте ги различните модели и слободно  додадете им накит….Што ќе добиете? Оваа сезона е многу модерен, Gypsy стилот….

Бидете одважни во комбинирањето и мешањето на различните бои и примероци, стилизирајте го изгледот и моделите по принцип на селектирање, а додадете им богати колани чипкасти траки. Овојпат, слободно можете да заборавите на едно од најголемите модни правила, бидејки оваа сезона дефинитивно: многу значи многу!

Напиши коментар