man fashion

Hackett London ја има колекцијата за елегантните мажи

Новата колекција за пролет-лето на Hackett London е инспирирана од стилот на 50-те. Многу бои, шаренило, елегантен стил, со додатоци кои ќе ве вратат многу години наназад.

Елегантните шапки, големи ремени, чевли на врвки во впечатливи бои…

Погледнетедел од најновата колекција:

Напиши коментар