ШоуБиз

Heidi Klum заигра околу шипка! :)

Heidi Klum има 38 години и четири деца, но тоа не е причина која би ја запрела да прифати еден од најсексуалните ангажмани во својата долга кариера.

Тазе разведената манакенка за новото видео за „Hunger TV“ се решила да заигра околу металната шипка и да им покаже на сите какви способности поседува. Едноставно замајува и невозмножно е да не го погледнете видеото неколку пати.

Режијата е дело на британскиот моден фотограф Rankin, а самото видео освен што танцува во рок стил, Klum свири, пуши и се тетовира.

Погледнете и сами како сето тоа изгледа во околу 3 минути:

Напиши коментар