Мода

Hermes чанта од 2 милиони долари!?!

Еве уште една чанта – уметничко дело која ќе остане само неостварен сон за многумина, бидејќи чини неверојатни 2 милиони долари.

Чантата од брендот Hermes е изработена од чисто злато и има рачка од дијаманти. Кантата е креација на дизајнерот на чевли Пјер Хардуј, кој имал идеја да создаде вистински уникат.

Иако чантата е навистина малечка, се очекува дека ќе биде вистинска мета за познатите личности. Да видиме кој прв ќе ја промовира!

Напиши коментар