← НАЗАД НА БОЗА

Хит бои за ова лето од Манго

Хит бои за ова лето од Манго
1399 Читања

Ви ја претставуваме колекцијата на Филипинската дизајнерка Camille Co, која  истовремено е и модел и стилист.

Колекција ПРОЛЕТ-ЛЕТО 2012, од која оваа дизајнерка одлучи да донира 10.000 $, за добротбворни цели.

Дипломирана на Aneneo de Manila University, од стручната комисија е оценета и како една од најдобро облечените жени во светот.

Ова се добитните комбинации од Манго, кои според неа , можете да ги изберете за оваа сезона.

Хит се траперки со експлозивна боја и лесни, проѕирни нијанси и материјали.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk