Убавина

Хит маникирот на ѕвездите – неон бои

Интензивни, модерни, колоритни, шик и откачени – такви треба да бидат сите дами овие неколку најлуди месеци во годината, кога е дозволено се во модата. Не плашете се да експериментирате со својот изглед, независно дали станува збор за облека, аксесоари или надворешен изглед, видоизменет од нова актуелна тенденција.

Очигледно е дека ѕвездите се вљубени во овој тренд и погледнете како изгледа маникирот што тие го избрале:

 

Напиши коментар