ШоуБиз

Хју Хефнер се жени!

Хју Хефнер, сопственикот на најмашкото списание во светот – Playboy, повторно бил заедно со Кристал Харис и се вели дека парот ја најавува својата венчавка сосема наскоро.

 

Во 2011 годинба се зборуваше дека врската помеѓу Хју и Кристал е сериозна и дека таа одредила и дата за венчавката. Меѓута работите не излегле по планот, а таа дури и го напушти домот на „тато“ Хју.

 

Според гласините тие никогаш не биле поблиски и повљубени, откако Кристал се врати во прегратките на Хефнер.

За церемонијата се вели дека ќе биде интимна каде ќе присуствуваат само најблиските роднини и пријатели на вљубениот пар.

 

Напиши коментар