man fashion

H&M ја спреми колекцијата за елегантните мажи

На чекор од нас е пролетта. Можеби е време да се подновите и да одберете некое ново парче облека. Доколку сте приврзаници на елегантниот стил, еве уште некој предлог за вас. H&M ја подготви својата пролетна колекција.

За мажите тие предложуваат панталоните, односно долниот дел од облеката да биде еднобоен, а годрниот дел од облектата да биде составен од две бои. Сепак едноставноста задржана е како обележје и на оваа нова линија.

Напиши коментар