ШоуБиз

Холивуд не ја признава Ким Кардашијан

Ријалити ѕвездата Ким Кардашијан се обратила на холивудската комора задолжена за ѕвездите на шеталиштето на Лос Анџелес, барајќи да се постави ѕвезда со нејзиното име.

Но од комората и објасниле дека тоа не е возможно. За да Ким има ѕвезда потребно е да има барем една улога, па тогаш ќе има простор за разговор.

Ким сакала да биде првата ријалити ѕвезда која ќе добие своја ѕвезда, но очигледно дека Холивуд не ја признава Ким, ниту пак нејзината „работа„.

 

Напиши коментар