Дестинации

Хрватска – каква што никогаш не сте ја виделе !!!

Ви претставуваме видео во кое нема ниту еден кадар снимен со видео камера. Видеото соджи фотографии сликани на различни дестинации на неодоливите острови: Хвар, Осијек, Вишњан, Плитвица, Ровињ,Корнатите, Муртер, Цетина, Барања…

Краткиот филм Timelapse Croatia е со потпис на Марио Ромулиќ и Дражен Стојчиќ, од мултимедиа студиото Ромулиќ. Нивната петгодишна врска не се базира само на пријателските односи, туку и на страста кон филмот, фотографијата и мултимедијата.

Ова дуо создаде серија на успешни проекти кои се јавија последниве години, голем број значајни проекти од изложби, фото монографии и промотивни филмови и огласи, на многубројните уметнички, маркетиншки и  хуманитарни публикации.

Во својата работа, дуото користи најсофистицирана фотографска и видеографичка опрема, со што се постигнува педантност, професионалност и посветеност на деталите, што стана и нивен препознатлив потпис.

Уживајте во преубавата Хрватска, во краткото видео монтирано од Антун Балог !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yy72Al_rC4E

Напиши коментар