man fashion

Hugo Boss Black – за вистинските мажи

Хуго Бос никогаш не не изневерил, поточно никогаш не ги изневерил мажите. Мажите кои вака изгледаат секогаш ги привлекуваат женските погледи и присуствуваат во нивната представа (и фантазии…)  за идеалниот сексапилен маж, кој секоја од нас сака да го има. Макар и за ден само…

Напиши коментар