man fashion

Hugo Boss пролет/лето 2012

Hugo Boss е ултра популарен, интернационален и еден од најдобрите брендови во полето на модата.  Последната машка колекција за пролет/лето 2012 е сосема во духот на класиката без големо влијание на моменталните актуелни летни трендови. Како и обично брендот го следи својот елегантен и препознатлив стил.

 

Напиши коментар