ШоуБиз

„Хурем„ го оставила вереникот со проштално писмо

Познатата тураска актерка Мерием Сара Узерли пред да се врати во Турција заради работните обврски, живеела во Германија. Таму била верена со 40 годишен продуцент, со кого живеела. Но, Мерием се одлучила да ја напушти Германија, и не сакала да ја продолжи врската од далечина комуницирајќи преку интернет, па му напишала проштално писмо, во кое го оставила и вереничкиот прстен.

По тоа, Мерием е поврзувана со многу турски актери и продуценти, но таа ги демантира сите гласини кои ја поврзуваат со Султанот, турскиот Бред Пит односно Киванч Татлитуг.

 

 

Напиши коментар