ШоуБиз

Хурем камшикувана во Дубаи?

Познатата турска актерка, попозната како Хурем Султан од турската серија Величествениот имала едно непријатно искуство. Таа доживеала десет удари со камшик по своето тело затоа што пливала во бикини во Дубаи.

Тоа се случило кога таа имала само 19 години. Заедно со својата другарка го одбрале Дубаи како место за домор, но најверојатно не биле информирани за тамошните строги правила.

Доживеав нешто страшно. Човекот кој ме удираше со камшик ми се смееше во лице. Бев бесна заради тоа, изјавила Хурем, 29, во едно турско телевизиско шоу.

Напиши коментар