ШоуБиз

И Adriana Lima има право да биде грдичка :)

Дури и Adriana Lima некогаш има право на одмор и релаксација, а како изгледа во тие моменти покажала поставувајќи ја на Твитер оваа несовршена фотографија направена во домашна атмосфера.

Без оглед на тоа што е бремена, моделот постојано внимава на својот изглед и се труди што е можно во повеќе прилики да изгледа совршено. Сепак, и на неа треба да ѝ се даде простор да изгледа обично и неспектакуларно.

На оваа фотка, Lima е без шминка и носи големи очила. Останува на вам, сами да процените како ви се допаѓа повеќе. Вака лежерно или кога е тип-топ средена и чекори по модните писти?

Напиши коментар