ШоуБиз

И Анџелина си има проблем со свекрвата, свадбата најверојатно одложена

Свадбена церемонија беше закажана за во август, а е планирано да се одржи во Франција. Но, по се изгледа дека свадбата ќе се одложи и тоа само заради големите несогласувања на Џоли со свекрвата.

Наводно, мајката на Бред Пит не се согласува со начинот на кој Џоли ги воспитува децата. Таа мисли дека Џоли е премногу либерална, а особено што го одобрува и бракот на лица од ист пол.

Со ова се сложува и таткото на Џоли, актерот Џон Војт.

Напиши коментар