ШоуБиз

И Берлускони сакал да заработи на Кејт

Принцот Вилијам посака сите оние ои се одговорни за 200 фотографии од голата Кејт да завршат зад решетки. Британскиот престолонаследник изјави дека е спремен дури и да сведочи пред судот само за да и го обели образот на идната кралица.

Освен оние кои се одговорни за објавувањето на овие фотографии, Вилијам се закани дека кривично ќе одговараат и сите оние кои ги објавуваат истите.

Еден од нив е и Берлускони, кој е сопственик на магазинот „Чи„. Тој најавил 26 страни со фото специјал под името „Кралицата е гола„.

Напиши коментар