ШоуБиз

И Деми Мур да види корист од Качер :)

Деми Мур пишува книга за бракот со Ештон Качер, а хонорарот за книгата изнесува два милиони долари.

Имено, актерката потпишала договор со издавачката куќа „Харпер Колинс“ за да напише книга во која ќе ги открие сите тајни од 6-годишниот брак со младниот актер Ештон Качер.

Хонорарот кој Деми ќе го добие кога книгата ќе биде готова изнесува два милиони долари.

–          Книгата за шесте години турбулентен брак со Ештон ќе стане вистински хит, во тоа сме сигурни, – соопштиле од издавачката куќа.

Напиши коментар