ШоуБиз

И додека ја бакнува гледа во телефонот

Повеќе нема тајни средби, ниту пак криење на љубовта. Мила Кунис и Ештон Качер поминаа цел ден заедно пред очите на јавноста. Без грижа дали некој ќе ги види или слика, не престанаа да се гушкаат и бакнуваат.

Но, Ештон некако не и беше доволно посветен на Мила. Постојано гледаше во својот мобилен телефон, па дури и кога ја бакнува Мила гледа во дисплејот на мобилниот. Дали Ештон ќе игра валкано и овој пат… останува да почекаме, и онака се се дознава.

Напиши коментар