ШоуБиз

И јас сакам да бидам Мадона!

Некако сите ние сме навикнати секогаш да ја гледаме во поинакво издание, трансформациите се дел од нејзиното секојдневие. Без разлика да се појавува на концерт, на видео запис, во ноќен клуб или на прошетка, таа секогаш изгледа поинаку.

Кети Пери овој пат се појави на насловната страна на магазинот L’Uomo Vogue, каде со својот стајлинг неверојатно птесетува на Мадона, во времето кога го издаде албумот “Material Girl”.

На ова Кети Пери одговорила: Мадона е неверојатна, исклучително ја почитувам нејзината промена, неизвесност во која не остава. Секогаш очекуваме нешто ново, но никогаш не може да предвидиме што е следно, како ли следниот пат ќе не изнанади.

Напиши коментар