← НАЗАД НА БОЗА

И каменот може да биде луксузен

И каменот може да биде луксузен
1368 Читања

Ова е најголемата и најскапата вила во Франција. Се протега на огромна површина. Има голем базен во дворот и огромен луксуз во внатрешноста. Интересно е што целата е направена од камен. И надворешноста, но и внатрешните ѕидови се обложени со камен.

Внатрешноста е направена од комбинација на камен, кожа, платно. Сето тоа во природни и нежни бои. Ѕирнете во најскапата француска вила:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk