ШоуБиз

И Кендис Свенепол тешко ги поднесува горештините

Таа е толку секси, дури и кога не е со шминка, високи потпетици и фризура.

Ангелот на Викториа Сикрет, Кендис Свенепол заедно со своето момче се разлади на Мајами.

Таа пристигна на мотор со Херман Николи, се освежија на плажата, а потоа таа ги облече црвените жешки панталончиња и ја напушти плажата.

Напиши коментар