ШоуБиз

И Мадона се плаши, ама од чудни работи

Секој човек си има свои стравови, па истото тоа им се случува и на големите ѕвезди. Само што кај нив стравовите се малку поинакви од оние на “обичните” луѓе.

Мадона е една од низата на ѕвезди кои имаат невообичаен страв. Таа се плаши дека некој може да и ја украде нејзината ДНК! Таа до толку е навлезена во чудната приказна што ангажирала цел тим на луѓе кои вршат дезинфекција на се што таа допрела. Тој тим го носи со себе по светската турнеја, па луѓето дезинфицираат се од нејзината гардероба, па до хотелската соба… се со цел некој да не го искористи ДНК на Мадона.

Напиши коментар