ШоуБиз

И на 56 во бикини! Каква мајка такви ќерки – еве го примерот на девојките Кардашијан

До сега нејзините ќерки Ким, Клои, Кортни и Кајли беа во преден план, а сега и мајката застана пред објективот и позираше во секси бикини на 56 години.

Иако, не се очекуваше тоа од неа сепак таа пријатно не изненади. Доволно беше, сега може да ги остави нејзините ќерки да си продолжат од онаму до каде што стигнаа 🙂

Напиши коментар