ШоуБиз

И официјално: Halle Berry е свршена!

По бројните нагодувања, конечно се потврди и официјално дека Halle Berry и Olivier Martinez се свршиле.

–          Да, секако дека тоа е вистина, – биле кратката изјава на Martinez откако американските новинари ги запрашале што се случува со гласините кои кружат од почетокот на оваа година.

Тој открил е дека вереничкиот прстен за неговата сакана го дизајнирал Robert Mazio, еден златар од Париз, за кого Olivier има само пофални зборови и вели дека човекот е вистински уметник, а дека неговото семејство има долгогодишна традиција во правење веренички прстени и друг вид на накит. Семејството со векови правело накит и за кралските семејства ширум светот.

Напиши коментар