ШоуБиз

И Pamela Anderson не е тоа што беше :)

Сите знаеме дека огромните силиконски гради ја направија оваа плавуша позната ширум целиот свет. Иако е навистина во години, таа никако не се откажува од секси и атрактивни парчиња гардероба. Сепак, редно време е да го промени начинот на облекување.

Кога за еден настан избрала свилен и тесен зелен фустан, Pamela Anderson сигурно мислела дека завршила одлична работа. Не се погрижила каква долна облека ќе облече и тоа скапо ја чинело. На фотката може да се види како на актерката јасно ѝ се отцртува стомакот. Дефинитивно, го утнала фустанот.

Некогашната секс бомба потврди дека со годините нема играње и дека линијата не може да се зачува како во младите години.

Напиши коментар