ШоуБиз

И покажа на својата ќерка дека сеуште не е за фрлање

Мајката Кардашијан почна да оди по стапките на својата ќерка Ким. Иако сите жени од семејството Кардашијан се познати, сепак позирањето во бикини е специјалност на Ким.

Сега и Крис Џенер, 56, се појави на насловната страна на магазинот New Idea наменет за Австралискиот пазар, облечена во бикини.

Пред да се слика Крис замина на една естетска корекција, каде и беа ставени нови импланти во градите. Самоуверената мајка покажа дека сеуште може да биде активна и како модел.

Напиши коментар