ШоуБиз

И попуштија коленцата: Секс бомбата ја стигнаа годините!

Таа е една од најпопуларните силиконски убавици! И понатаму позира, се промовира, но на профеионалните фотографии изгледа многу “мазно”, речиси совршено. Меѓутоа, реалната слика од секс-бомбата е нешто поразлично…

Памела Андерон и понатаму е една од најпосакуваните ‘плавуши’ на светот. Уредниците на машките списанија и понатаму ја сакаат, меѓутоа се повеќе фотошоп мајстори ја ‘пеглаат’. На фотографиите изгледа совршено, но всушност ја стигнаа годините. Фотографијата која ви ја претставуваме настанала во Лос Анџелес и привлече особено внимание со нејзините збрчкани колена. Дали ви се допаѓа како изгледа 45 годишната “чуварка на плажа”?

Напиши коментар