ШоуБиз

И сексипилот е наследен! Ќерката на Ким Бесинџер зрачи

Таа има само 16 години, а веќе е копија на нејзината мајка. Висока, со неверојатно долги нозе, блондинка која кога ќе ја погледнете веднаш ќе знаете чија ќерка е. Таа е само тинејџерка а веќе е на мета на папараците кои будно го следат нејзиниот развој.

Погледнете ги фотографиите од ќерката на Алек Болдвин и Ким Бесинџер.

Напиши коментар