ШоуБиз

И тие знаат да откачат:)

Овој пат ќе ви претставиме неколку интересни фотографии направени на снимањето на турските серии. До сега ги гледавме актерите и актерките во работно издание, а сега ќе ја видиме нивната откачена страна. Ова се само дел од фотографиите на кои ќе видите дека тие не се воопшто како она што до сега сме научени да ги гледаме.

Напиши коментар