ШоуБиз

И тргна на Ема Вотсон со провокативните фустанчиња

Ема Вотсон се почесто се одлучува за провокативни фустанчиња кои откриваат многу. 22 годишната актерка се повеќе станува провокативна девојка со секси имиџ на облекување.

На премиерата од нејзиниот најнов филм, која се одржа минатата недела Ема се појави во фустанче кое ја откри нејзината града.

Овој пат, Ема се појави со бело кратко фустанче со длабоки процепи од страната кои водат кон линијата под градите.

Напиши коментар