ШоуБиз

И тргна на Кејт – најпрво градите, а сега и задникот ќе го покажеше

Во последно време се е против неа. Во јавноста излегоа фотографии со голата принцеза, која се сончала топлес за време на одморот во Франција.

Сега Кејт за малку ќе го покажеше задникот, а папараците беа спремни за акција, а потоа ќе имаше полни страни со нејзини нови слики.

За среќа таа успеа на време да го фати фустанчето на време и да се спаси уште од еден скандал.

Напиши коментар