Sweet Home

Идеи за дизајн од Италија

Италија е земјата која ги диктира трендовите, како во модата така и во уредувањето. Овој пат одбравме да ви претставиме неколку трендови во уредувањето кои се најактуелни во Италија. Може со сигурност да кажеме дека освен модерно, ова е практично и удобно. Погледнете, па можеби и ќе ја пронајдете инспирацијата за вашиот дом.

Напиши коментар