Убавина

Идеи за летна шминка

Модните стилисти ни оставија одврзани раце кога е во прашање шминката. Во зависност од пригодата може да бираме помеѓи лесна и неприметна шминка, па се до јака шминка со интензивни бои. Сепак, разграничувањето на дневна и вечерна шминка останува на нас самите.

Комбинирајте во зависност од облеката, накитот и останатите модни додатоци кои ги имате на себе. Ова се неколку предлози од нас:

Напиши коментар