Bridal

Идеи за вашиот изглед на големиот ден

Доколку ја одбравте  венчаницата, сега на ред се шминката и фриузрата. За да ви биде полесно при изборот стеснете го бројот на алтернативи, така што ќе се ограничите само на еден стил. Најдобро е да се водите од стилот на венчаницата.

Денес ви претставуваме неколку различни видови на стилови, за шминка и фризура кои одлично прилегаат на една невеста.

 

 

 

Напиши коментар