Sweet Home

Игло во домот

Овој интересен проект е наречен Uroko House. Тоа е комбинација на кревет кој е целосно опкружен со полукружно дизајнирана полица за книги, што на крајниот резултат му дава изглед на игло.

За поголеми простории е прекрасна идеја да се повлечете зад книгите и да уживате во својата приватност.

Низ слики погледнете како се прави игло од книги и ако ви се допаѓа и имате малку повеќе фантазија, простор и одлучност, зафатете се со работа…

Напиши коментар