Prison brake

Илузии кои се толку реални

10 неверојатни оптички илузии

4. Света илузија

Убаво задлабочете се во сликата, а потоа полека движете ја главата напред-назад од сликата.

 

3. Квадрати во движење

Доколку го поместувате погледот преку сликата ќе ви изгледа дека квадратите ротираат.

Напиши коментар