ШоуБиз

Има само 14 години,а носи краток шорц кој открива се додека шета со татко и

Гитаристот на Bon Jovie, Ричи Самбора беше на прошетка со неговата 14 годишна ќерка. Тој е еден од оние либерални родители кои едноставно не им поставуваат никакви граници на своите деца.

Неговата ќерка има 14 години и веќе се облекува доволно провокативно за да ја забележат сите. Ави носи краток шорц кој додека оди  открива добар дел од нејзиниот задник.

Погледнете ја фотографијата, па оценете дали е ова нормално.

 

1 Коментар

Напиши коментар