Sweet Home

Имотот на малиот приватен остров „East Sister Rock“

Денес ќе разгледаме еден гламурозен дом што се наоѓа на мал приватен остров…некои луѓе имаат ваква среќа…

„East Sister Rock“ е мал но импресивен приватен остров и е дел од Флорида. Површината на куќата изнесуба околу 500м2. Имотот односно островот е заобиколен со природни карпи и сето тоа е како резултат на силите на природата, не е вештачки направено.

Цената на приватниот остров изнесува  $12, 000, 000.

 

Напиши коментар