Дестинации

Импозантно „ласер шоу“ на отварањето на највисоката европска зграда !!!

После многу најави, највисоката зграда во Европа, The Shard, во Лондон, е конечно отворена…

Сакаме целосно да Ви го прикажеме брилијантниот ефект кој го одзема здивот…

Специјално за оваа прилика беше  организирано ласерско шоу… Нешто досега невидено, неверојатно блесна во прекрасниот Лондон…

12 ласери и 30 рефлектори се употребени за оваа несекојдневна прилика, за посетителите на свечената инаугурација на зградата висока 309, 6 метри, со 95 ката…

Ве оставаме да уживате !!!

Напиши коментар