Sweet Home

Импресивен современ дом што ќе ве освои

Оваа импресивна куќа е дизајнирана од архитектонската фирма TWS & Partners. Неверојатната куќа од 800 квадратни метри, има 4 спални соби, два убави двора и прекрасен базен. Навистина магичен простор. Уживајте!

 

 

Напиши коментар